Inschrijven Planners- Transport- opleiding/>
            </div>
          </div>
          <div id=

BESPAAR tot € 1000,- op uw Plannersopleiding door gebruik te maken van  SOOB subsidies.

De sociale partners in transport en logistiek willen het opleiden en ontwikkelen van mensen in de sector stimuleren. Daarnaast willen de sociale partners structurele aandacht besteden aan de arbeidsmarktproblematiek. In dit kader heeft SOOB een subsidiereglement vastgesteld. VTL voert dit reglement uit in opdracht van SOOB en zorgt voor de verwerking van de aanvragen voor subsidie.

THINQ biedt een single point of contact voor al onze opleidingen met een landelijke dekking en via een centrale planning.

Deze pagina vermeld een greep uit de opleidingen welke Thinq training en opleiding u kan aanbieden. Een compleet overzicht om u in te schrijven op een opleiding of training in de Transport en Logistieke sector vindt u hier.

Thinq training en opleiding

Minosstraat 6
5048 CK Tilburg
T. 013 - 57 00 759
E. Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken.

Vestiging Wijchen
Bijsterhuizen 2160
6604 LG wijchen
Tel: 024-6791923

Vestiging Meppel
Industrieweg 1c
7949 AJ  Rogat (Meppel)
0522-445126

 

gecertificeerd-opleider-logistiek

 

Planner Wegtransport

De Nederlandse transportbedrijven vervoeren per inwoner van Nederland jaarlijks meer dan 20 ton goederen over de weg. Niet verwonderlijk dat er in Nederland veel transportbedrijven zijn. Deze transportbedrijven opereren zowel nationaal als internationaal met diverse transportvormen. . Al deze transporten moeten van tevoren goed worden gepland: de juiste vervoermiddelen moeten worden geselecteerd, de laadruimte moet optimaal worden benut, de beste route moet worden uitgestippeld en de juiste chauffeur voor de opdracht moet worden gezocht.

Een planner werkt vaak op een planningsafdeling van een beroepsgoederenvervoerder, op de transportafdeling van een eigen vervoerder of een verlader.

Een goede planner zorgt ervoor dat de beschikbare mankracht en het materieel zo efficiënt mogelijk worden ingezet. Onder druk van de steeds verder toenemende concurrentie en klanten die steeds kritischer worden, wordt van een planner verwacht dat hij een goed rendement haalt uit de transporten. Goede communicatie, optimale planning en een flinke dosis improvisatie zijn hierbij doorslaggevende factoren om hoge bezettingsgraden te behalen. Immers, efficiënter werken begint met efficiënter plannen!

THINQ Training & Opleiding biedt de opleiding Planner Wegtransport N80(4). Deze opleiding telt mee voor de verplichte nascholing voor chauffeurs (Code 95).

inschrijfbutton

Website by Mic-Media