Inschrijven Planners- Transport- opleiding/>
            </div>
          </div>
          <div id=

BESPAAR tot € 1000,- op uw Plannersopleiding door gebruik te maken van  SOOB subsidies.

De sociale partners in transport en logistiek willen het opleiden en ontwikkelen van mensen in de sector stimuleren. Daarnaast willen de sociale partners structurele aandacht besteden aan de arbeidsmarktproblematiek. In dit kader heeft SOOB een subsidiereglement vastgesteld. VTL voert dit reglement uit in opdracht van SOOB en zorgt voor de verwerking van de aanvragen voor subsidie.

THINQ biedt een single point of contact voor al onze opleidingen met een landelijke dekking en via een centrale planning.

Deze pagina vermeld een greep uit de opleidingen welke Thinq training en opleiding u kan aanbieden. Een compleet overzicht om u in te schrijven op een opleiding of training in de Transport en Logistieke sector vindt u hier.

Thinq training en opleiding

Minosstraat 6
5048 CK Tilburg
T. 013 - 57 00 759
E. Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken.

Vestiging Wijchen
Bijsterhuizen 2160
6604 LG wijchen
Tel: 024-6791923

Vestiging Meppel
Industrieweg 1c
7949 AJ  Rogat (Meppel)
0522-445126

 

gecertificeerd-opleider-logistiek

 

Plannersopleiding

Met deze plannersopleiding wordt de basis geboden om, als (beginnend) transportplanner in de sector wegtransport, (zowel in het beroepsvervoer als eigen vervoer), die kennis en vaardigheden te verwerven die in de praktijk nodig zijn voor het uitvoeren van de functie transportplanner.

Voor wie
Transportplanners, assistent planners en aankomende planners die verantwoordelijk zijn of worden voor de planning van wegtransporten. De opleiding is zeer geschikt voor ex chauffeurs die in hun vak willen doorgroeien.

Nascholing/code 95
De opleiding Planner wegtransport is gecertificeerd door het CCV, waardoor deze opleiding kan meetellen voor de verplichte 35-uur nascholing beroepschauffeur.

Duur van de opleiding
De opleiding bestaat 8 dagen opleiding en 2 dagen examens.

inschrijfbutton

Website by Mic-Media